Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Foarte bine 8.5 Booking.com Hotelul este situat pe plaja din Paralia, in apropierea restaurantelor, barurilor si magazinelor din statiune. Este recomandat cuplurilor si grupurilor de prieteni. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul este situat pe plaja din Paralia, aproape de magazinele, restaurantele si barurile din statiune. Aeroportul din Salonic este la cca 60 km.

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, spalatorie, inchirierei mașini, motociclete si scutere, sala de mic dejun, bar-bistro, lift, seif, sala TV comuna, parcare publica in apropiere, spalatorie, calcatorie, curatatorie, acces gratuit la internet WIFI.

Facilitati camere

Toate camerele au TV satelit, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon, aer conditionat, plase contra tantarilor, telefon, seif, calcator, frigider. Camerele au 15-18 mp si capacitatea maxima de 3 persoane.

Drinks & Food

Hotelul ofera cazare cu mic dejun. Hotelul are un snack bar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie