Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apollo Wellness Club

Descriere

Pentru pachetele de Craciun 2021 si Revelion 2022 sunt incluse:

- buget restaurant 120 lei/ persoana/ sejur si 60 lei/ copil ( 5-12 ani) / sejur + buget wellness 100 lei/ adult/ sejur.









Complexul Apollo Wellness Club, situat in statiunea Baile Sarate Sangeorgiu de Mures, la o distanta de 3 km de municipiul Tirgu-Mures, pe drumul national DN 15 in directia Reghin, se intinde pe o suprafata de peste 13 ha la o altitudine de 320m.

In incinta hotelului nu se comercializeaza bauturi alcoolice.Camere de 3*
Camerele sunt decorate armonios si asigura confortul dorit pentru odihna si relaxare. Astfel, toate dimineile vor fi frumoase.
Continuai cu un mic dejun bogat, din ingrediente proaspete i sanatoase, preparat cu atenie, de chefii notri in bucataria proprie.
Structura de *** are in dotare
* 4 apartamente
* 8 duplexuri
* 6 camere duble cu pat matrimonial
* 12 camere duble cu doua paturi

Camerele de 4*
Camerele sunt amenajate in stil clasic, elegant oferind confortul necesar pentru regasirea linitii i echilibrului. Astfel, toate dimineile vor fi frumoase.
Continuai cu un mic dejun bogat, din ingrediente proaspete i sanatoase, preparat cu atenie, de chefii notri in bucataria proprie.
Structura de **** are in dotare
* 1 apartament executive
* 6 apartamente Junior Suite
* 10 camere duble cu pat matrimonial
* 18 camere duble cu doua paturi

Staiunea balneara Baile Sarate din judeul Mure este renumita pentru cea mai mare concentraie de minerale, care ofera pacienilor o gama larga de proceduri efectuate cu echipamente de inalta clasa. Mineralizarea de excepie, prin concentraie (135,586 mg/l) i prin coninut (iod, calciu, magneziu, potasiu, azotai), confera acestor ape reale virtui terapeutice. Apa are cel mai mare coninut de iod (11,4 mg/l) din Transilvania, iar iodul este ionul longevitaii umane. Efectele benefice sunt largite i de existena namolului mineral terapeutic cu o incarcatura minerala de 50 - 70%.
Apele minerale de la Baile Sarate acioneaza asupra organismului prin :
Factorul termic: Temperatura apei clorurosodice de la Baile Sangeorgiu de Mure, atat la cada cat i la bazin variaza intre limitele 34-36C, iar in piscine variaza intre 24-31C. Temperatura apei sarate influeneaza organismul prin aciunea sa asupra echilibrului termic.
Factorul chimic: Prin aciunea directa a sarurilor minerale asupra tegumentului, modifica echilibrul mineral al pielii, iar cristalele de clorura de natriu excita receptorii periferici declanand unele reacii neurovegetative cu efect trofic, se modifica ph-ul pielii i se faciliteaza absorbia ionilor de calciu, magneziu i fosfor.
In baza de balneofizioterapie Apollo Balneo, clienii dispun de personal calificat i aparatura performanta pentru tratarea unei game variate de afeciuni ale sistemului osteoarticular, nervos, cardiovascular i endocrin, ale aparatului genital, digestiv, respirator i reno-urinar, afeciuni dermatologice, otorinolaringologice, neuropsihice, reumatismale, etc.






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie