Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Continental Forum


Descriere

Hotelul Continental Forum Sibiu este localizat central in Piata Unirii, in imediata apropiere de centrul istoric, oferind o experienta unica de cazare in Sibiu. Datorita localizarii sale centrale, ofera vizitatorilor acces rapid la numeroase atractii turistice din Sibiu, indiferent daca sunt turisti veniti in interes de afaceri sau pentru relaxare.
Cladirea hotelului este un monument istoric ce dateaza din anul 1912. Hotelul a fost preluat de lantul Continental Hotels in 2007, cand a fost redeschis sub clasificarea de cazare de 4 stele.

Hotelul este dotat cu 127 de camere si 8 apartamente, dintre care apartamentul prezidential, cel mai spatios apartament din Sibiu. Toate acestea sunt potrivite in cazul in care esti in cautare de cazare in Sibiu.


In functie de interese, clientii pot opta pentru pachetele de cazare de 4 stele ce includ facilitatile standard sau pentru pachetele ce includ si tratamente SPA.

De asemenea, punem la dispozitia oaspetilor nostri si pachete destinate evenimentelor corporate si private.


Asadar, daca inca mai cauti cazare in Sibiu, ai ajuns in locul potrivit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.