Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Complexul hotelier aDobrua este situat pe versantul estic al Carpatilor Orientali, in pitoresca statiune Slanic Moldova, la o altitudine de 530 de metri.Conplexul Dobru a fost construit pentru a servi drept vila de protocol pentru familia Ceausescu. Din acest motiv, s-a acordat o atentie deosebita structurii si aspectului cladirii, care a fost marita si extinsa in 2007.
Situat la aproximativ 200 de metri de izvoarele curative din statiunea Slanic Moldova , Hotelul Dobru beneficiaza de o locatie linistita Intr-o zona montana plina de verdeata. In zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi.


Hotelul dispune de 43 de camere, dintre care: 26 sunt cu balcon, iar 17 fara balcon a 6 dintre acestea fiind situate la mansarda.Camerele Hotelului Dobru sunt dotate cu TV, minibar, baie privata si balcon.
Hotelul ofera acces gratuit la o piscina interioara cu apa incalzita, sauna, cada cu hidromasaj, sala de fitness, tenis si facilitati de tenis de masa, toate situate la 750 de metri de cladirea hotelului, in cadrul bazei de agrement de la Vila Teleconstructia. Hotelul dispune de sauna, cada cu hidromasaj, biliard si servicii de inchiriere de biciclete, disponibile la un cost suplimentar.Servicii de masa : Restaurantul in stil vanatoresc serveste mancaruri romanesti si internationale, avand o capacitate de 120 de locuri. De asemenea, exista si un bar de zi si terasa de vara.Turistii sositi la Hotel aDobrua in interes de afaceri beneficiaza de o sala de conferinte cu capacitatea de 50 de locuri, dotata cu videoproiector, ecran, flipchart, internet, spatiu pentru servit cafeaua. Accesul in sala de conferinte este gratuit, intrand in lista facilitatilor standard incluse in tariful camerei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie