Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Conacul Domnesc


Descriere

Conacul Domnesc se afla la 5 km de centrul din Suceava si la 17 km de Aeroportul Salcea. Pune la dispozitie acces gratuit la o piscina interioara si un teren de tenis.
Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la o piscina interioara, o sauna uscata, o sauna umeda, o cada cu hidromasaj si o sala de fitness. Oaspetii beneficiaza de Wi-Fi gratuit.


Acest conac istoric, situat in mijlocul unui parc, are restaurant cu terasa de vara. Oaspetii pot savura preparate romanesti traditionale si mancaruri internationale. Conacul Domnesc are o crama.

Proprietatea are o sala de conferinte si un loc de joaca pentru copii. Este disponibila o parcare privata gratuita, iar serviciul de transfer de la/la aeroport este oferit la un cost suplimentar.

Oaspetii pot vizita biserica armeana de la Manastirea Hagigadar, situat la 9 km, sau Manastirea Sf. Ion cel Nou, la 11 km de Conacul Domnesc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.