Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Continental


Descriere

Continental Suceava este un hotel in Suceava care ofera servicii de cazare in centrul orasului. Hotelul de 3 stele este localizat central si se afla in imediata apropiere a principalelor atractii turistice.

De asemenea, hotelul Continental Suceava se afla in vecinatatea obiectivelor de business din oras. In 1970, cladirea hotelului a primit premiul Uniunii Arhitectilor si a fost exemplificat in literatura de specialitate.

Hotel Continental Suceava este un hotel de 3 stele, renovat in 2016. In jurul hotelului nostru se afla cele mai importante puncte administrative precum banci, centre culturale, muzee, puncte de interes comercial, dar si sediile principalelor companii din oras.



Hotelul se afla la o distanta de 3,3 km de cel mai mare centru de cumparaturi din oras (Iulius Mall Suceava) si la o distanta de 12 km de Aeroportul International Stefan cel Mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.