Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Sonnenhof, o oaza de ospitalitate in frumoasa zona Bucovina a Romaniei, a fost creat pentru toti cei care apreciaza si isi doresc o ambianta cocheta si servicii hoteliere de calitate. De la deschiderea sa in 2012, Hotel Sonnenhof ofera oaspetilor sai o experienta de calatorie unica, anticipand chiar si cele mai sofisticate asteptari.
In perioada verii, vizitati-ne si lasati Gradina Soarelui si camerele elegante sa va delecteze privirea si sufletul, iar cu gustul lasati-va purtati intr-o calatorie inedita prin combinatii uluitoare de arome armonizate de creativitatea maestrilor bucatari ai Restaurantului Mosaik.

ATMOSFERA CALDA, SEJURURI PESTE ASTEPTARI
De cum veti pasi in interiorul hotelului nostru, veti simti imediat atmosfera calda si amabilitatea personalului, mereu la dispozitia dumneavoastra. Stim ca lucrurile simple fac diferenta si suntem dedicati pentru a va face sederea cat mai placuta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.