Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EUROPE VILLA CORTES

   Playa De Las Americas


Descriere

Localizare: construit in stilul specific al conacelor mexicane si oferind confortul unui hotel deluxe, este situat pe malul marii in statiunea Playa de las Americas, la 15 km de aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud). Hotelul Villa Cortes este situat pe prima linie la ocean, la numai 3 minute de mers pe jos de cea mai frumoasa zona a statiunii Playa de Las Americas cu magazine de firma, Piramida de Arona considerata centrul statiunii. Se afla la numai 18 km de aeroport si ofera confortul unui hotel de luxe.
Dotari camere: pune la dispozitia clientilor sai un total de 151 de camere, decorate foarte elegant si dotate cu baie completa cu dus, bideu, halat de baie si papuci, oglinda cosmetica, uscator de par, aer conditionat, TV cu conexiune prin satelit si canal muzical, seif, minibar, conexiune la internet, telefon, terasa sau balcon, vedere catre muntele Teide/ mare/ insula La Gomera.
Facilitati hotel: 6 restaurante: Brauhaus (specialitati bavareze intr-un ambient ce ne duce cu gandul la o veche fabrica de bere), Pancho Vill(restaurant clasic mexican),Tiziano (restaurant cu specific italian si mediteranean), Veracruz (restaurant cu servire bufet; dispune si de terasa), La Sirena (restaurant cu servire a la carte, situat langa piscina), Beach Club (restaurant situat pe plaja privata artificiala, la malul marii, servire a la carte), 5 baruri, room service, teren de tenis, piscina climatizata cu apa de mare si cascade, piscina pentru copii, zona pentru plaja cu sezlonguri si umbrele pe malul marii, magazin de souvenir-uri, plaja privata, centru de infrumusetare, sala de lectura, parcare exterioara (acces gratis), garaj interior (cost aditional), inchiriere masini, coafor, Club House: asigurarea presei zilnice preferate de clienti, organizarea de programe complete de excursii, scufundari, mountain bike, sporturi nautice, golf.
Facilitati pentru copii: piscina pentru copii si miniclub, babysitting (contra cost) Pagina web: http://www.europe-hotels.org/en/villacortes/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.