Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexandra Beach Spa Resort Thassos (POTOS)


Descriere

Localizare:
Direct pe plaja cu nisip si prundis, in mijlocul unei gradini frumos amenajate, cu vegetatie mediteraneeana, cu vederi panoramice mirifice asupra Golfului Pefcari.
Se afla la 1 km distanta de centru cu taverne, baruri, locuri de divertisment si de magazine.


Descriere:
Complexul este alcatuit din 5 corpuri moderne de 2 sau 3 etaje si bungalow-uri care se incadreaza perfect in peisaj. Complexul are restaurant, taverna pe plaja cu mancaruri traditionale, terasa pe acoperis, terminal internet (contra cost), coafor, magazin, parcare.
Dotari camere:
220 de camere spatioase, moderne si confortabile, dotate cu uscator de par, radio, telefon, TV, minibar, seif, aer conditionat, balcon sau terasa.
Camera standard: cabina de dus si balcon sau terasa. Camera superioara: complet renovate, cu vedere la mare (partiala). Camere Family: stil duplex cu un living combinat cu dormitor si dormitor separat.
Facilitati hotel:
2 piscine, una cu zona pentru copii, terasa, sezlonguri si umbrele de piscina, o sala de fitness, tenis de masa; contra cost: piscina
interioara, baie de aburi, sauna, spa, masaj, 2 terenuri de tenis (iarba artificiala) cu proiector, mini golf, biliard, fotbal, baschet. Se pot inchiria biciclete in imediata apropiere a hotelului si se pot practica diverse sporturi nautice pe plaja (contra cost).

www.alexandrabeach.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie