Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Timisoara


Descriere

Hotelul Timisoara este situat chiar in centrul Timisoarei, la mica distanta de mers pe jos de principalele puncte de atractie ale orasului si avand vedere la Piata Operei. Ofera unitati de cazare spatioase si elegante, cu aer conditionat si acces gratuit la internet Wi-Fi in toate zonele.
Bucatarii Restaurantului Belvedere folosesc ingrediente proaspete si pregatesc retete gandite cu grija, cu influente mediteraneene. Sidebar serveste bauturi delicioase, iar oaspetii se pot relaxa intr-o atmosfera intima. La restaurant este servit in fiecare dimineata un mic dejun englezesc.

Hotelul Timisoara are si un hol cu un centru de afaceri bine dotat. In zonele publice ale hotelului este prezentata o colectie de arta contemporana romaneasca.

Hotelul ofera parcare privata securizata, la un cost suplimentar. Aeroportul International Timisoara este la 11 km de proprietate, iar serviciile de transfer sunt disponibile la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.