Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tresor le Palais


Descriere

Oferind o piscina in aer liber, o receptie deschisa non-stop, un serviciu de hamal si acces gratuit la parcarea pazita, Hotelul Tresor Le Palais este situat la 8 minute de mers cu masina de centrul orasului Timiaoara si la 10 minute de mers cu masina de aeroport. Conexiunea Wi-Fi de mare viteza este disponibila gratuit in intreaga proprietate.
Fiecare camera este decorata modern, cu materiale de cea mai buna calitate, saltele Setra Ikarus Deluxe, lenjerie de pat hipoalergenica, sistem SmartHome, tableta, TV cu ecran plat, iluminat digital, seif si aer conditionat controlat individual. Baile din marmura au cada, dus, uscator de par, produse cosmetice, halate de baie si papuci.

Hotelul Tresor Le Palais are un restaurant a la carte, L'Aventure, care propune o calatorie culinara prin bucataria mediteraneana. De asemenea, puteti comanda preparate traditionale romanesti.

Puteti savura bauturi la barul hotelului sau pe terasa cu vedere la gradina.
Oaspetii au la dispozitie o camera de bagaje si un serviciu de concierge. Facilitatile includ room service, minibar, servicii de curatenie si servicii de calcat, la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.