Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Localizare:


Situat în lanul montan Fgra din Carpai, Hotelul Piscul Negru este amplasat pe celebrul drum Transfgran. La aproximativ 70 km de Curtea de Arge.


Hotelul Piscul Negru se afl la 50 de minute de mers cu maina de Cetatea Poienari sau de barajul Vidraru. Oaspeii pot explora, de asemenea, lacul glaciar Bâlea, care este situat la 2034 de metri deasupra nivelului mrii i se afl la 25 de minute cu maina distan.


Dotari si facilitati:


Tipuri de camere disponibile:


Camera „Standard” single use: Camera Twin/Matrimoniala destinata cazarii unei singure persoane


Camera „Standard” Double use: Camera Twin/ Matrimoniala destinata cazarii a 2 persoane


Camera „ Suite”: Camera destinata cazarii a 2 sau 3 persoane


Disponibilitatea camera: camerele sunt disponibile incepand cu orele 12:00 si trebuie eliberate pana cel tarziu ora 12 a.m in ziua plecarii.


Hotelul va ofer 19 camere duble sau twin. Pardoseala de parchet lucios, mobila decorata elegant i atenia la detalii ofert un ambient deosebit de plcut i îngrijit.


Facilitati camere:


· Internet Wireless


· Usctor de par


· Televizor


· Birou


· Izolare fonic


Minibar


Si 6 apartamente luxoase, dotate cu birou i pat king-size. Pardoseala de parchet lucios, mobil decorata elegant si atentia la detalii oferta un ambient deosebit de placut i îngrijit.


Faciliti apartament:


· Usctor de par


· Internet Wireless


· 2 Televizoare


· Birou


· Izolare fonic


· Minibar

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie