Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Este complet renovat si modernizat din anul 2012. asezat in inima statiunii Vatra Dornei , la numai cateva minute de gara si de centrul orasului.Restaurant, bar, gradina de vara, parcare, loc de joaca pentru copii, centru wellness & spa, piscine, sauna finlandeza, sauna prin infrarosii, salina, jacuzzi, aromoterapie, cromoterapie.Dispune de 17 camere dotate cu mobilier modern , telefon , internet wirless, TV, aparat de purificat aerul .-
Servicii de tratament: 33 lei/2 proceduri pe zi/persoana(Pentru tratamentul balnear, turistii trebuie sa prezinte biletul de trimitere de la medicul de familie, adeverinta de salariat sau cuponul de pensie, in zilele de sambata si duminica nu se efectueaza tratament balnear).
SERVICII SPA (sauna uscata finlandeza, sauna cu
infrarosu, jacuzzi,salina): 50 lei / adulti/2 ore si 25 lei/copii doar insotiti
de parinti (6-14 ani)/2 ore - in functie de restrictiile impuse
- taxa hotelier -1.50 lei/ adulti/zi- 0.50 lei/copii cu varsta peste 6 ani si taxa salvamont 5 lei /persoana/sejur - se va achita la receptia hotelului
- Pentru turistii insotiti de animale de companie, numai cu carnet de sanatate, se percepe o taxa de 10%-20% din valoarea unui loc de cazare pe zi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.