Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Dorna Vatra Dornei este locul unde confortul este asigurat cu cele mai bune servicii si facilitati unde turistii se pot bucura de o ambianta calda, relaxanta si rafinata, indiferent ca sunt intr-o excursie sau din motive de afaceri.

Situat in inima frumoasei statiuni Vatra Dornei, la baza Partiei Parc, Hotelul Dorna pune la dispozitia turistilor sai 40 spatii de cazare dotate modern. Acestea se impart in:
- camere tip standard sau superior,
- apartamente deluxe,
- suite superior.

Camerele clasificate la standardul de 3* au dotarea celor de 4*, diferenta dintre cele dou tipuri de camere o face spatiul si marimea patului.
Toate camerele dispun de: acces pe baza de cartela electronica; baie proprie cu dus, televizor cu ecran LCD cu diagonala de 81 cm, program TV prin cablu; Internet gratuit WiFi si cablu, aparat aer conditionat, seif; minibar, fierbator de apa, halat si papuci de unica folosinta, produse cosmetice, Priza pentru aparatul de barberit in baie si uscator de par.

Camera dubla superior 4*:
- cu paturi twin (posibilitate de unire paturi fara spatiu intre ele). Suprafata unei camere este de aproximativ 30 metri patrati. Contra cost se poate asigura loc suplimentar pe pat pliant.
- cu pat matrimonial. Suprafata acestor tipuri de camere variaza de la 18 metri patrati pana la 21 metri patrati. Contra cost se poate asigura locuri suplimentare pe pat pliant - maxim 1 loc.

Apartament standard 4*: Apartamentele au dormitor si living, in living exista canapea extensibila si pat matrimonial in dormitor. Suprafata acestui tip de apartament este de aproximativ 30 metri patrati.

Apartament superior 4*: Apartamentele au dormitor si living, in living exista canapea extensibila. Exista apartamente cu paturi twin in dormitor (posibilitate de unire paturi fara spatiu intre ele), fiecare apartament are o suprafata de aproximativ 50 metri patrati.
Apartamentele superior cu pat matrimonial in dormitor au o suprafata de 30 metri patrati.

Suita superior 4*: formate din living comun si doua dormitoare, sunt dotate la standardul de patru stele cu paturi matrimoniale, canapele extensibile, televizor cu TV cablu, internet gratuit, seif si minibar. Suprafata acestor tirpuri de camere variaza de la 30 la 50 mp.

Restaurantul Dorna, cu capacitate de 140 locuri isi imbie turistii cu preparate traditionale bucovinene dar si din bucataria internationala.
Hotelul dispune de si de o terasa deschisa in perioada mai-spetembrie, cu o capacitate de 40 locuri, fiind locul unde turistii se pot bucura de delicioasele limonade home- made, cat si de specialitatile culinare

Baza de tratament - Indicatiiii terapeutice
- Tratament curativ;
- Afectiuni ale aparatului cardio-va scular;
- Afectiuni ale aparatului loco-motor: Boli asociate;
- Proceduri de tratament

Baza de tratament umeda este utilata pentru a putea efectua proceduri de tratament cu:
- Bai carbogazoase;
- Bai de plante;
- Impachetari cu parafina.

Baza de tratament uscata este utilat cu aparate de ultima generatie pentru proceduri:
- Socterapie;
- Magnetoterapie;
- Laser;
- Electroterapie.

Duminica nu se face tratament!!!

Masajul este parte din de tratament si deasemnea se utilizeaza sala de fitness pentru gimnastica medicala.

RECOMANDaRI:
- adeverinta de la medicul de familie cu: apt pentru tratament BFT
- analize: VSH, hemograma, colesterol, uree, T60, T6P, ECG - unde este necesar
- medicamentatie corespunzatoare pentru afectiunile cardio-vasculare

Hotelul dispune si de un centru SPA:
- piscina incalzita,
- sauna uscata,
- sauna umeda,
- salina,
- camera rece,
- sala de fitness.

Pentru evenimente corporate hotelul pune la dispozitie si o sala de conferinte cu o capacitate de 55 locuri, internet wirless gratuit, videoproiector, ecran proiectie, flipchart, microfon.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie