Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAESTRO


Descriere

Hotelul este situat in centrul orasului, la intrarea in parc, langa Cazino, la cca. 250 m de partia de schi Dealu Negru, la 100 m de Gara Bai, pe malul raului Dorna.

Hotelul reprezinta locul ideal pentru odihna, relaxare si punct de plecare pentru vizitarea obiectivelor turistice din zona, mentionand Manastirea Voronet, Manastirea Humor, Manastirea Moldovita, Manastirea Sucevita, Manastirea Putna si Arbore.

Pentru amatorii de drumetii masivele muntoase Rarau, Giumalau, Calimani si Rodna sunt in apropiere si se pot organiza expeditii in aceste frumoase locuri.



Dotari generale

Restaurant, terasa de vara, sauna, sala de forta, conexiune internet, parcare.



Camere

Hotelul pune la dispozitia clientilor sai 8 camere dintre care 2 camere cu 3 locuri si 6 camere cu 2 locuri. Camerele sunt dotate cu:


  • tv cablu,

  • telefon,

  • frigider,

  • baie proprie cu cabina de dus.

    Tratament: ( L-V) 3 proceduri / zi.Tarif 35 lei / zi / pers.


    Alte informatii : In functie de numarul de turisti, serviciile de masa se pot servi sub forma de bufet suedez sau variante de meniu fix


    Turistii trebuie sa aiba dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie),trimitere de la medicul de familie sau specialist pentru a beneficia de tarifele speciale de tratament.


    Turistii trebuie sa fie contibuabili la CNPAS. (casa nationala) nu la armata sau alte case de asigurari.


  • Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.