Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND HOTEL YANTRA


Descriere


Hotelul de patru stele Grand Hotel 'Yantra' din Veliko Tarnovo - capitala culturala a Balcanilor - este o parte a lantului bulgar 'Sharlopov Group' .Cladirea hotelului este un monument cultural si are o locatie unica - in inima vechiului Tarnovograd, sub Samovodska charshia, cu vederi panoramice spre Universitatea din Veliko Tarnovo, rezervatie arhitecturala Arbanasi, cetatea Tsarevets si dealul istoric Trapezitsa, inconjurate de curbele pitoresti al raului Yantra. O dat pe an langa hotelului trece legendarul tren Orient Express.

Grand Hotel 'Yantra' este deschis tot anul si ofer oportunitLLi excelente pentru relaxare, excursii cognitive, culturale si istorice, intalniri de afaceri, seminarii si team building-uri, evenimente corporate si sarbatori de familie.

Cultura, frumusete si SPA - Toate acestea pot fi gsite in Grand Hotel 'Yantra' - Casa dumneavoastra departe de casa.

Avantajele grand Grand Hotel 'Yantra':

Restaurant unic 'Yantra' cu vedere panoramica spre cetatea Tsarevets si SHO W audio-vizual unic 'Sunet si lumina ', cu un program muzical bogat

Cafenea vieneza cu patiserii tentante de la propriul laborator de patiserie

SPA confortabil si centru de wellness care ofer o varietate de terapii de relaxare, si proceduri faciale si corporale cu produse cosmetice de inalt calitate

Deservire excelenta.


Grand hotel 'Yantra' de patru stele in Veliko Tarnovo ofer 71 apartamente si camere elegante, o parte dintre care sunt cu vedere spre Tsarevets. Camerele dispun de un pat dublu sau doua paturi separate, mini bar, televiziune prin cablu, internet de viteza mare (in camere contra cost), aer conditionat cu control individual al setarilor, telefon, baie cu cad sau cabina de dus, WC, uscator de par si telefon.

Camerele duble pot fi utilizate si ca camera single la cerere.
Camere pentru nefumatori
Ferestrele in camerele se deschid.
Camerele sunt dotate cu halate de baie si papuci pentru oaspeti.
Animalele de companie nu sunt permise in hotel.
La dispozitia oaspetilor este parcare gratuita.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.