Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palace Hotel and Resort


Descriere

Localizare:
Hotelul este situat pe plaja Statiunii VENUS, pe litoralul romanesc al Marii Negre ,ofera o priveliste superba asupra marii si a parcului propriu si este clasificat la categoria 4* .

Dotari si facilitati:
Camerele sunt dotate cu mobilier nou, cu paturi matrimoniale sau doua paturi, canapea trei locuri si fotolii, minibar, cablu TV, internet, telefon, baie proprie, balcon, aer conditionat, si au o capacitate de cazare de 400 locuri .

Hotelul mai cuprinde trei baruri, restaurant, doua piscine exterioare, o piscina interioara incalzita, patru sali de conferinte cu o capacitate totala de 400 delocuri, parcare si o imensa curte proprie, teren de tenis, teren de tenis de antrenament-perete, teren de basket.

Tarifele includ:
- mic dejun, dejun si cina, bufet;
- bauturi alcoolice, intre orele 13-24;
- bauturi nonalcoolice, intre orele 7-24:
- accesul gratuit la piscina, parcare, internet, biliard, teren tenis, tenis de masa; sauna; jacuzzi; fitness;
- croaziera pe mare circa 3 h cu Yachtul Kissing Gate a Poarta Sarutului a numai pentru pachetul de 7 nopti;
Cazarea incepe dupa ora 15.00 ,iar eliberarea se face la la ora11.00.
Depasirea orei de eliberare a camerei se penalizeaza.


Incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 https://mangalia.ro/wpcontent/uploads/2020/02/HCL283.pdf . Va rugam sa anuntati turistii ca vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.