Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aerial View Villas


Descriere

Complexul Aerial View Villas se gaseste in satul Lithakia, o zona neatinsa de febra turismului, un sat autentic grecesc, cu o priveliste minunata asupra zonei si asupra golfului Agios Sostis.
Vilele sunt construite pe doua nivele, fiecare avand piscina privata si gradina, putand sa gazduiasca un maxim de 6 persoane. Vilele sunt imprejmuite de gradini, cu verande spatioase, dus exterior, piscina privata, sezlong-uri , umbrelute si Barbacue. Parterul contine un dormitor matrimonial, TV plasma, loc pentru servit masa, bucatarie complet utilata cu frigider, cuptor, vesela, cafetiera uscator de par. La etaj se gaseste un dormitor matrimonial , un dormitor cu paturi separate, toalete si balcoane spatioase.
-LOCALIZARE:
Complexul se gaseste in satul Lithakia, la poalele muntelui Megalos Vounos, aproape de Golful Laganas si Golful Agios Sostis. Lithakia se gaseste la 2km de portul Agios Sostis, 7km de aeroport si 10km de capitala Zakynthos si principalul port.
Facilitati:
Aerial View Villas pune la dispozitia oaspetilor piscina privata, gradina, A/C, bucatarii complet echipate, TV, sezlong-uri si umbrelute, sistem de alarma, seif, curatenie zilnica.
PLAJA:
Plaja superba a golfului Laganas se gaseste la 2 km. Plaja este lata, nisipoasa si rezervatie naturala pentru broastele testoase Caretta-Caretta.
-TIP MASA:
Fara masa
-ALTE INFORMATII:
Website: http://www.zanteweb.gr/zakynthos.zante/en/aerial-view-villas

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.