Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuit Nordul Olteniei

TURNU SEVERIN – BANAT – CRISANA – DEBTRETIN – APUSENI – VALEA ARIESULUI – VALEA OLTULUI

20 – 25 iunie 2021

Insotitor dl profesor Paul Blidaru - Tel: 0745 187 463

Ziua 1, Duminica, 20 iunie 2021

Ora 07.00 plecare din Bucuresti din parcarea de langa Ateneul Roman, de la restaurantul Cina, sau de langa Palatul Regal, cu autocarul, pe traseul Gaesti – Pitesti – Topolog – popas 20 minute. Se continua deplasarea la Valcea si apoi la manastirea Horezu (vizitare), cea mai de seama ctitorie a domnului martir Constantin Brancoveanu, sinteza a artei romanesti din acel timp, construita in perioada 1690 – 1693. In continuare se viziteaza manastirea Polovraci. Se merge apoi la Tg. Jiu unde se viziteaza operele lui Constantin Brancusi (Coloana Infinitului, Masa Tacerii, Poarta Sarutului) amplasate in Parcul Central al orasului. Dejun pe cont propriu la terasele din oras. Dupa dejun, se viziteaza manastirea Tismana. Deplasarea se continua prin Motru, Turnu Severin. Sosire la ora 19.30, cazare la hotel Continental, 3*, situat pe malul Dunarii. Vizita pietonala individuala a orasului, timp de 1 ora. Cina la restaurantul hotelului la ora 20.30.

Ziua a 2-a, Luni, 21 iunie 2021

Dupa micul dejun tip bufet suedez (servit intre orele 07.30- 08.30) plecarea cu autocarul pe traseul – Portile de Fier I – Orsova – (popas 20 minute, apoi 100 km de-a lungul Dunarii) – Svinita Berzasca, statuia lui Decebal sculptata in stanca. Se viziteaza apoi manastirea Mraconia, se trece prin Cazanele Mici, Cazanele Mari, Moldova Noua, unde se poate lua dejunul pe cont propriu la terasele din localitate. Se merge in continuare la Oravita, Resita, cu tur de oras si apoi la Lugoj si in final se ajunge in statiunea Buzias. Cazare la hotel Phoenix 4*, iar la ora 20.30 cina bufet la restaurantul hotelului.

Ziua a 3-a, Marti, 22 iunie 2021

Dupa micul dejun tip bufet suedez care se serveste intre orele 08.00 – 09.00, plecare cu autocarul la Timisoara unde se viziteaza orasul pietonal, individual, timp de 2 ore si jumatate. Se merge apoi la Arad si se viziteaza orasului si se ia dejunul pe cont propriu, timp de 2 ore. Se continua excursia trecand prin Salonta. Sosirea la Oradea la ora 19.00 si cazare la hotel Impero 3*. Cina la terasa hotelului la ora 20.30.

Ziua a 4-a, Miercuri, 23 iunie 2021

Micul dejun tip bueft suedez intre 07.30 – 08.30. Plecarea cu autocarul pe traseul Vama Bors – Debretin (al doilea oras ca marime din Ungaria, dupa Budapesta). Tur de oras cu autocarul, vizitarea centrului istoric pietonal cu ghidul. In continuare timp liber ptr vizite individuale si dejun pe cont propriu. Obiective turistice care pot fi vizitate optional – Marea Biserica Reformata, Muzeul Deri, care contine colectii de arta, arheologie si etnografie expuse intr-o cladire neo-baroc din 1920, Gardina Zoologica si Parcul de distractii. Revenire la hotel cu autocarul. Intoarcerea la Oradea, cina pe terasa hotelului Impero la ora 20.30.

Ziua a 5-a, Joi, 24 iunie 2021

Dupa micul dejun tip bufet suedez, servit intre orele 07.30 si 08.30, vizitarea orasului pietonal, in grup cu ghidul, 1 ora si 1 sfert. Plecare apoi cu autocarul pe traseul Beius – Chiscau – Pestera Ursilor (cu vizitare 1 ora, contra cost). Calatoria continua la Stei – Nucet unde se poate lua dejunul pe cont propriu la terase. Se traverseaza apoi Apuseni – Arieseni. Popas 15 minute. Se continua calatoria pe Valea Ariesului – Arieseni – (Tara Motilor) – Scarisoara (localitate), Albac – Campeni, Abrud, Zlatna, Alba Iulia. Sosire la Alba Iulia, cazare la hotel Cetate. Cina la restaurantul hotelului la ora 21.00.

Ziua a 6-a Vineri , 25 iunie 2021

Micul dejun bufet suedez se serveste ln intervalul 07:30 – 08.30, apoi vizitarea centrului istoric al orasului (cetatea Alba Iulia); tur pietonal cu ghidul grupului timp de 1 ora si 15 minute. Plecarea spre Bucuresti pe traseul Sebes – Sibiu (oprire si vizitare 1 ora si jumatate impreuna cu ghidul grupului si individual). Se continua calatoria pe Valea Oltului, dejun pe cont propriu la pensiunea Alex. Se viziteaza apoi manastirea Cozia, statiunea Calimanesti si se trece prin Rm. Valcea – Pitesti – Bucuresti. Sosirea in parcarea de la rest. Cina in jurul orei 21.00.

Loc in cam DUBLA - De la 1.350 lei

Loc in camera SINGLA - De la 1.675 lei

A 3-a pers pat suplimentar in cam DUBLA - De la 1.350 lei

Copil 7- 11.9 ani pat suplimentar in cam. DUBLA - De la 995 lei

Servicii incluse:

– transport conform program cu autocar modern, clasificat 3*

– 5 nopti de cazare cu demipensiune (mic dejun tip bufet si cina meniu 3 feluri servite la masa)

– excursiile din program

– insotitor din partea agentiei pe tot programul

Servicii neincluse:

– bauturile din timpul meselor (altele decit cele din program)

– intrarile la obiectivele turistice

– asigurari medicale

Nota: tariful este valabil pentru un grup de minim 40 de persoane.

Tarifele sunt exprimate in lei, sunt pe persoana, cazare in camera standard. Tarifele pentru copii si a treia persoana sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu 2 adulti.

Orice persoana care plateste un avans de 300 lei din contravaloarea pachetului turistic, se considera turist inscris. Se va achita diferenta după cum urmeaza: 500 lei pana la 20.05.2021 si ultima rata de 550 lei pana la 04.06.2021. Tarif pentru loc in camera dubla.

In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:

a) 20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 07 – 21.05.2021

b) 60% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 21.05 – 04.06.2021

c) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 04 – 18.06. 2021

Se va achita tariful stipulat in conditiile si la termenele stabilite in contractul cu clientul, mentionate mai sus. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari.

Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, in anumite situatii speciale determinate de factori independenti de vointa agentiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor incluse in program.Programul turistic se desfasoara in baza contractelor interne incheiate.

Distributia locurile în autocar se face în ordinea inscrierii, distributia camerelor la hotel si a meselor în restaurant pentru tot sejurul se face de catre dl Blidaru in momentul sosirii la hotel. Orice problema legata de aspectul sau amplasarea camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de dl Blidaru. Consumul de la minibar si alte servicii consumate în restaurant si hotel, altele decât cele mentionate la servicii incluse vor fi plătite la fata locului de către turisti.

Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Romania, acordata de Ministerul Turismului.

Agentia de turism organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu 15 zile inainte de data plecarii.

Oferta valabila in limita locurilor disponibile.