Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADORA HOTEL & RESORT


Descriere

Complexul Adora Golf pune la dispoziție un parc acvatic cu tobogane şi 4 piscine, un centru spa de lux şi o plajă privată. La 1 km de hotel există 11 terenuri de golf, pe care se organizează competiții.
Localizare

Aeroportul Internaţional Antalya este situat la 30 km. Proprietatea pune la dispoziție parcare gratuită.

Facilitati Hotel

Complexul Adora Golf pune la dispoziție un parc acvatic cu tobogane şi 4 piscine, un centru spa de lux şi o plajă privată. La 1 km de hotel există 11 terenuri de golf, pe care se organizează competiții. Hotelul Ultra All Inclusive Adora Resort are 4 restaurante à la carte, 1 snack bar şi 1 cort cu clătite tradiţionale. Oaspeţii se pot bucura de spectacole la teatrul în aer liber sau pot dansa în discoteca complexului. Oaspeţii de la Adora Resort pot înota în piscina interioară sau în piscina în aer liber sau pot juca o partidă de tenis pe unul dintre terenurile iluminate. Există o plajă cu nisip unde oaspeţii se pot bronza, iar centrul spa oferă tratamente de masaj, saună şi baie de aburi.

Facilitati Camere

Camerele de la Adora Hotel & Resort sunt spațioase şi au balcon privat, multe cu vedere la Marea Mediterană. Toate camerele includ TV prin satelit, minibar şi baie privată. La sosire, în cameră este oferit un coș cu fructe din partea casei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.