Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALAIYE RESORT HOTEL


Descriere

Descriere: Hotelul a fost deschis in anul 2007. Are o suprafata totala de 48.000 mp si dispune de 443 camere, o mare parte cu sea view.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare: Hotelul este amplasat pe malul marii, in statiunea Incekum, la 105 km de aeroport. Centrul orasului Alanya se afla la 22 km distanta.

Dotari camere: telefon, internet WI-FI, seif, minibar, aer conditionat, baie cu cada si dus, uscator de par, gresie la intrare, parchet, balcon.

Facilitati generale: Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, un restaurante a la carte, 5 baruri, 3 piscine exterioare din care una cu tobogane, o piscina interioara, sauna, hammam, aerobic, programe de animatie, darts, tenis de masa, teren de tenis, discoteca, volei si fotbal pe plaja.Servicii cu plata: bauturile de import, echipamentul si nocturna terenului de tenis, internet, sala de jocuri, biliard rent-a-car, sporturile pe apa (navigatie, surfing, sporturi motorizate), masaj, doctor, magazine, coafor.

Facilitati copii: HOTEL ALAIYE RESORT: Hotelul pune la dispozitia copiilor o piscina exterioara, zona de acces pentru copii la aquapark, teren de joaca, miniclub, animatie.

Plaja:La hotel veti gasi o plaja privata, cu nisip si intrare lina in apa. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.

Alte informatii:
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari, contra cost.
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
- Animalele de companie nu sunt permise.

Clasificarea agentiei: 5*Web: https://www.alaiye.com.tr/resort/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.