Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALESSIA HOTEL & SPA


Descriere

Booking.com 8.5 Foarte Bine Alessia Hotel & Spa este un hotel de patru stele situat la aproximativ 65 de kilometri de Aerportul din Antalya. Acesta dispune de piscina si nu are iesire la plaja.

Localizare

Hotelul este localizat in Side, Turcia, iar Aeroportul din Antalya este la aproximativ 65 de kilometri de proprietate. De asemenea, terenul de volei Melas Beach se afla la aproximativ 10 minute de mers pe jos.

Facilitati hotel

Ca servicii, hotelul ofera receptie deschisa 24 de ore, acces la internet Wi-Fi gratuit in intreaga proprietate, parcare gratuita in fata hotelului, spalatorie contra cost, precum si un shopping center la fata locului. Acesta dispunde de magazin de suveniruri, salon, bar si restaurant. Hotelul are si o piscina in aer liber si un spa.

Hotelul are o plaja privata la 450 de metri de hotel. Fiind considerata a fi un sit arhelogic, pe plaja se pot servi doar apa si cafea.

Facilitati camere

In cladirea principala hotelul dispune de 89 de camere, iar in anexa hotelului sunt 40. Partea de cladire principala dispune si de lift. Camerele economy se alfa in anexa, au aproximativ 15 metri patrati, au o capacitate maxima de 3 paturi; 1 king bed sau 2 single beds. Camerele standard se alfa in cladirea principala, au tot aproximativ 15 metri patrati si au o capacitate maxima de 3 paturi. Camerele pentru familie au 27 de metri patrati. Ca facilitati, acestea dispun de balcon, aer conditionat, televizor, seif, uscator de par si minibar.

Drinks & Food

Hotelul dispune de 2 restaurante, unul in cladirea principala, altul la piscina pentru gustari. Ca baruri, hotelul are 4; unul in lobby, altul la piscina, un bar la restaurant si un vitamin Bar.

CONDITII ASIGURARE!

Asigurarea Cocktail Travel Protection fara fransiza – pentru cazurile de storno, valoarea maxima despagubita este de 25.000 Ron / rezervare

EXCEPTIE!: pentru anulare inainte de plecare din motive de imbolnavire sau carantina cauzata de o epidemie sau pandemie (ex: Covid19) - se aplica fransiza 30%

Riscurile acoperite si sumele maxim despagubite le regasiti in Insurance Product Information Document care poate fi descarcat AICI

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

Informatii standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/

Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.

Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.

Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.