Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul este recomandat atat pentru cupluri cat si pentru familiile cu copii, dar si pentru persoanele pasionate de istorie, fiind construit in zona unui sit arheologic.Se intinde pe o suprafata de aproximativ 2,200 mp. Hotelul a fost construit in anul 2022.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare: Hotelul este situat in Side, la aproximativ 3 km de centrul istoric al orasului.Distanta pana la aeroportul international Antalya este de aproximativ 63 km.

Dotari camere: Hotelul are un total de 129 de camere.Camerele standard si family se afla in cladirea principala, camerele economy in cladiri anexe.Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, telefon, Wi-fi, minibar, facilitati pentru preparare ceai sau cafea, seif. baie privata, uscator de par, balcon.

Facilitati hotel: Oaspetii pot beneficia de restaurant principal, sanck restaurant la piscina, baruri, piscina exterioara, sezlonguri si umbrele, centru spa, fitness, programe de animatie, parcare.

Facilitati copii: Piscina pentru copii.

Plaja: Plaja privata cu nisip la aproximativ 450 m distanta de hotel, sezlonguri si umbrele gratuite.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Pagina web: https://alessiahotel.com/tr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie