Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMARA LUXURY RESORT


Descriere

Oferind o plajă privată pe coasta mediteraneană, Amara Luxury Resort este înconjurat de o grădină verde, mare. Proprietatea are piscine mari, în aer liber și un centru spa cu o baie turcească, o saună și un centru de fitness.Hotelul se află la 15 km de centrul orașului Kemer și la 25 km de centrul orașului Antalya. Aeroportul din Antalya se găsește la 45 km.

Localizare

Hotelul se află la 15 km de centrul orașului Kemer și la 25 km de centrul orașului Antalya. Aeroportul din Antalya se găsește la 45 km.

Facilitati Hotel

Oferind o plajă privată pe coasta mediteraneană, Amara Luxury Resort este înconjurat de o grădină verde, mare. Proprietatea are piscine mari, în aer liber și un centru spa cu o baie turcească, o saună și un centru de fitness.La Amara Luxury Resort puteți lua micul dejun, prânzul și cina prezentate în stil bufet, cu o selecție de preparate gourmet. Restaurantul principal are câteva zone diferite, printre care un colț pentru copii cu un bufet separat, un bufet dietetic și o terasă în aer liber.

Facilitati Camere

Camerele sunt luxoase și au mobilier modern. Cu balcon cu vedere la mare, la grădină sau la piscină, toate camerele sunt dotate cu aer condiționat și WiFi gratuit. Vilele elegante beneficiază de piscine private.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.