Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JUJU PREMIER PALACE HOTEL (EX.AMARA PREMIER PALACE)


Descriere

Hotelul Amara Premier Palace este situat pe malul mării în Beldibi și oferă o plajă privată, piscine interioare și în aer liber și tobogane cu apă. Facilitățile de spa includ saună, hamam, masaje și diverse tratamente. CINA DE REVELION ESTE INCLUSA IN PRET.

Localizare

Aeroportul Antalya este la 40 km.

Facilitati Hotel

Plajă privată, piscine interioare și în aer liber și tobogane cu apă. Facilitățile de spa includ saună, hamam, masaje și diverse tratamente. Restaurantul principal servește micul dejun, prânzul și cina tip bufet. Există 3 restaurante à la carte care oferă mâncăruri din Orientul Îndepărtat, preparate din bucătăria italiană și fructe de mare (cu rezervare, la un cost suplimentar).

Facilitati Camere

Camerele Hotelului Amara Premier Palace sunt decorate modern și au TV cu ecran plat, minibar, fierbător electric și WiFi gratuit. Toate au balcon și vedere la mare, la munte sau la grădină. Este disponibil room service non-stop.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.