Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JUJU PREMIER PALACE ( EX.AMARA PREMIER PALACE )


Descriere

Descriere: Hotelul Amara Premier este situat pe malul marii, intr-o zona pitoreasca a statiunii Beldibi, alegerea ideala pentru o vacanta linistita.
Tip masa: ultra all inclusive
Localizare: Hotelul este localizat in Beldibi, la 18 km de statiunea Kemer si la 40 km de Aeroportul din Antalya.
Plaja: privata, cu nisip si pietricele, ponton, salvamar, sezlonguri si umbrelute gratuite, prosoape de plaja gratuite.
Facilitati generale: receptie, VIP checkin pentru toti clientii, bagajist, parcare, animatie, activitati sportive (gimnastica, volei, aerobic, darts, polo, terenuri de tenis, masa de tenis, baschet), minidisco, sauna, baie turceasca, piscina interioara, piscina pentru copii, aer conditionat, minibar, restaurant principal, restaurant a la carte, bar, bar la poscina si pe plaja.
Dotari camere: toate camerele sunt dotate cu incuietoare electronica, detector de fum, minibar (gratuit, realimentat o data pe zi), set de pregatirea ceaiului si a cafelei, LED TV, WC, dus, telefon direct, aer cinditionat centralizat, seif electronic, balcon, uscator de par, suport pentru bagaje, consumabile pentru baie, papuci de casa, WIFI gratuit. Nu este permis fumatul in spatiile inchise.
Servicii cu plata: telefon, fax, copiator, spalatorie, magazine, sali de conferinte, bauturile alcoolice imbuteliate, toate tipurile de vin de import si sampania, bauturile alcoollice premium, 24 h room service, sporturile motorizate, nocturna terenurilor de sport, excursii, cursuri de scufundari, catamaran, masaj.
Facilitati copii: piscina pentru copii, tobogane, loc de joaca, miniclub, patut pentru copii.
Pagina web: https://www.amarapremierpalace.com.tr/tr/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie