Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere:Hotelul a fost deschis in anul 2008, este construit pe o suprafata de 50000 mp si are 479 de camere.

Localizare hotel:Hotelul este situat la aproximativ 80 km de aeroportul Antalya si la aproximativ 15 km de orasul Manavgat.

Plaja:Plaja hotelului cu nisip si pietricele, certificata Blue Flag, este situata peste drum de hotel. Accesul la plaja se face prin pasaj subteran. Pe plaja, umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: aer conditionat, TV satelit, telefon, mini bar, baie cu cabina de dus, uscator de par, seif (contra cost), balcon, parchet.

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 4 restaurante a la carte (turcesc, chinezesc, italian, pescaresc), patiserie, 5 baruri, 3 piscine exterioare din care una cu tobogane, piscina pentru copii, piscina interioara, internet wi-fi in lobby in limita a 50 MB /persoana pe sejur, programe de animatie, aerobic, gimnastica, darts, tenis de masa, step, boccia, voley pe plaja, teren de tenis, teren de basket, sali de conferinta, baie turceasca, sauna, centru fitness.

Servicii cu plata: bauturile de import, bauturile servite in disoteca, fresh-uri din fructe, internet wi-fi, seif, room service, nocturna si echipament pentru tenis, sala de jocuri (biliard, bowling, play station si jocuri electronice), masaj si alte tratamente de intretinere, sporturi acvatice.

Facilitati copii:Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club, junior club, lunapark (gratuit doua intrari pe sejur).

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Pagina web: www.ameliabeachresort.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie