Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARCANUS HOTELS SORGUN(EX.ARCANUS SIDE)


Descriere

Situat pe malul mării, Arcanus Side Resort oferă o plajă privată cu şezlonguri şi umbrele de soare gratuite şi un debarcader. Complexul oferă 2 piscine în aer liber, tobogane cu apă, piscină interioară, centru de fitness, teren de tenis şi facilităţi de spa.Centrul oraşului Side este la 5 km de complex. Aeroportul din Antalya este la 75 km.

Localizare

Centrul oraşului Side este la 5 km de complex. Aeroportul din Antalya este la 75 km.

Facilitati Hotel

Situat pe malul mării, Arcanus Side Resort oferă o plajă privată cu şezlonguri şi umbrele de soare gratuite şi un debarcader. Complexul oferă 2 piscine în aer liber, tobogane cu apă, piscină interioară, centru de fitness, teren de tenis şi facilităţi de spa.Opţiunile de luat masa includ restaurante à la carte şi tip bufet. Oaspeţii pot lua masa pe terasa cu vedere la mare. Barurile oferă o varietate de băuturi alcoolice şi fără alcool.

Facilitati Camere

Camerele de la Arcanus Side Resort sunt decorate modern şi includ TV cu ecran plat, aer condiţionat şi minibar. Fiecare cameră oferă un balcon cu vedere la mare sau la grădină.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.