Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TRANSATLANTIK BEACH HOTEL (EX. ASDEM BEACH)


Descriere

Construit in anul 2006, cu o suprafata totala de 17.000 mp, hotelul dispune de 186 camere, standard, family, junior family si connected.



Localizare: pe malul marii, la 55 km de centrul orasului Antalya si la 65 km de aeroport. Hotelul este situat la 10 km de statiunea Kemer.



Dotari camera: telefon, televizor, minibar (contra cost), aer conditionat centralizat, seif (contra cost), baie cu cada, uscator de par, mocheta, balcon.



Facilitati hotel: restaurant principal, restaurant a la carte, 5 baruri, piscina exterioara (260 mp), piscina interioara, piscina exterioara pentru copii, piscina interioara pentru copii, aquapark cu doua tobogane, mini club, loc de joaca pentru copii, aerobic, centru fitness, baie turceasca, sauna, mini fotbal, teren de tenis cu nocturna, volei, tenis de masa, darts, boccia, programe de animatie, centru business, doua sali de conferinte, acces internet.

Servicii cu plata: babysitting, internet, telefon, fax, sporturi acvatice, sala de jocuri, bilard, centru de sanatate, nocturna, echipamente pentru tenis, fotograf, coafor, inchirieri masini, servicii medicale magazine, fotograf.



Plaja de nisip si pietris, cu o lungime de 100 m.



Alte informatii:

- animalele de companie nu sunt permise;

- in restaurante tinuta este obligatorie;

- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica.



Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului

fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie