Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTERIA KEMER RESORT ( EX.SELECTUM LUXURY ORIENTAL )


Descriere

Asteria Kemer Resort pune la dispoziție facilităţi de spa luxoase, piscină în aer liber cu formă neregulată, cu vedere la Marea Mediterană și o plajă de 235 de metri premiată cu steag albastru. Situat în stațiunea Çamyuva, complexul are decor elegant și palmieri în zonele interioare. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în întregul complex. Asteria Kemer Resort are mai multe restaurante, printre care Restaurantul Palm de tip bufet și 5 restaurante a la carte. Barul Dolphin servește gustări, iar Clubul Monkey are un ring de dans. Asteria Kemer Resort se află la 10 km de centrul orașului Kemer și chiar vizavi de centrul de scufundări Uc Adalar. Aeroportul Internațional Antalya este la 1 oră de mers cu mașina.

Localizare

Asteria Kemer Resort se află la 10 km de centrul orașului Kemer și chiar vizavi de centrul de scufundări Uc Adalar. Aeroportul Internațional Antalya este la 1 oră de mers cu mașina.

Facilitati Hotel

Asteria Kemer Resort pune la dispoziție facilităţi de spa luxoase, piscină în aer liber cu formă neregulată, cu vedere la Marea Mediterană și o plajă de 235 de metri premiată cu steag albastru. Situat în stațiunea Çamyuva, complexul are decor elegant și palmieri în zonele interioare. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în întregul complex.

Asteria Kemer Resort are mai multe restaurante, printre care Restaurantul Palm de tip bufet și 5 restaurante a la carte. Barul Dolphin servește gustări, iar Clubul Monkey are un ring de dans.

 

Facilitati Camere

Asteria Kemer Resort oferă servicii all inclusive şi camere spaţioase, cu ferestre din podea până în tavan. Acestea au TV cu canale prin satelit, minibar și zonă de relaxare cu o canapea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.