Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTERIA KEMER RESORT (EX.SELECTUM LUXURY ORIENTAL)


Descriere

Asteria Hotel Fantasia oferă plajă cu steag albastru și lungimea de 235 de metri, facilități de spa de lux și piscină în aer liber, cu formă liberă și vedere la Marea Mediterană. Situată în stațiunea Çamyuva, proprietatea are decor elegant și palmieri în zonele interioare. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în toată proprietatea.

Localizare

Asteria Hotel Fantasia se află la 10 km de centrul orașului Kemer și chiar vizavi de centrul de scufundări Uc Adalar. Aeroportul Internațional Antalya este la 1 oră de mers cu mașina.

Facilitati Hotel

Hotelul pune la dispoziție o gamă de facilități de spa, cum ar fi piscină interioară, hamam în stil tradițional și saună. Proprietatea oferă o gamă largă de tratamente de sănătate și înfrumusețare. În timpul verii, copiii beneficiază de miniclub și tobogan de apă.

Asteria Hotel Fantasia oferă o gamă largă de restaurante, cum ar fi restaurantul Palm tip bufet și 5 restaurante à la carte. Barul Dolphin servește gustări. Clubul Monkey are ring de dans.

Facilitati Camere

Toate unitățile de cazare de la Asteria Hotel Fantasia sunt all inclusive. Camerele spațioase oferă fereastră din podea până în tavan. Acestea au TV cu canale prin satelit, minibar și zonă de relaxare, cu canapea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.