Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Domes of Corfu Autograph Collection (Corfu)


Descriere

Descriere: Acesta este un hotel nou-nout de cinci stele, cu cazare de lux, de la apartamente luxoase pana la camere de familie bine dotate. Oaspetii se pot bucura, de asemenea, de o zona eleganta de piscina, de o plaja privata, si o gama larga de locuri de luat masa, baruri, un centru spa depline si activitati recreative.


Localizare: Amplasat intr-un cadru natural luxuriant, Doms of Corfu, Autograph Collection se bucura de o locatie privilegiata pe malul marii in Glyfada, la aproximativ 15 km de la aeroportul international din Corfu.


Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera standard urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (gratuit), Wi-Fi (gratuit), linie direct telefon (contra cost), seif (gratuit), TV cu ecran plat (cu canale prin satelit si muzica), Xbox (la cerere), facilitati pentru cafea si ceai (in primul rand folositi gratuit si apoi contra cost), minibar (contra cost), fier si masa de calcat (la cerere), uscator de par, halat de baie, papuci, balcon/terasa, serviciu trezire, camera serviciu (contra cost), serviciu de menajera (zilnic), schimbare prosoape (zilnic), lenjerie schimbare (zilnic), serviciu de spalatorie (contra cost).


Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, securitate 24 de ore, lounge, hol, lift, schimb valutar, camera de bagaje, seif central (contra cost), mini piata, biblioteca, Wi-Fi in toate zonele (gratuit), 3 piscine exterioare, sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina si plaja), gradina, terasa la soare, parcare la fata locului (gratuit), serviciu de transfer aeroport (la cerere cu cost suplimentar), sala de sedinte, medic de garda (contra cost)


Web site: https://www.marriott.com/en-us/hotels/cfuak-domes-of-corfu-autograph-collection/overview/escid=f2ae0541-1279-4f24-b197-a979c79310b0


Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie