Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Porto Demo Boutique Hotel (Corfu)

   Agios Georgios Argyrades


Descriere

Descriere: Noul hotel Porto Demo Boutique ofera cazare in regim All Inclusive. Construit intr-un design minimal contemporan, acest hotel de tip boutique este format din camere duble de lux si junior apartamente, toate complet echipate cu facilitati moderne si dotate balcoane sau terase mobilate cu vedere la mare, gradina sau piscina. Un sala de gimnastica in aer liber si un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul in apropiere de plaja sunt de asemenea la dispozitia oaspetilor.
Localizare: Este situat intr-un loc linistit in statiunea turistica Saint George, tocmai La 150 m de plaja si la aproximativ 32 km de aeroportul din Corfu.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (gratuit), Wi-Fi (gratuit),telefon (contra cost), seif (gratuit), TV cu ecran plat cu canale prin satelit, birou, mini-frigider, echipamen de cafea si ceai , baie privata cu dus sau cada, uscator de par, articole de toaleta,halat de baie, papuci, balcon/terasa, serviciu de trezire, serviciu de menajera (6 ori pe saptamana), schimbarea prosoapelor (de 2 ori pe saptamana), schimbarea lenjeriei (de 2 ori pe saptamana).

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, hol, Wi-Fi in toate zonele (gratuit), piscina, prosoape de piscina/plaja (depozit si taxa de 1 EUR), terasa, sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina, cu cost suplimentar la plaja ) gradina, serviciu de transfer cu autobuzul la/de la plaja (gratuit), parcare privata (gratuit), facilitati de afaceri (contra cost), medic de garda (contra cost).

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.