Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pontikonisi Hotel (Corfu)


Descriere


Descriere: Hotelul Pontikonissi se bucura de un cadru frumos pe malul marii chiar pe plaja cu pietris din Perama, la aproximativ 6 km de aeroportul international din Corfu. Ofera camere cu aer conditionat gratuit, Wi-Fi si un balcon sau o terasa mobilata, cu vedere uimitoare la mare si la emblematica insula Pontikonissi. Oaspetii au la dispozitie un restaurant deschis toata ziua, un bar pe acoperis, o piscina pe acoperis si o sala de fitness.

Localizare: Hotelul Pontikonisi este situat in frumoasa locatie Perama de pe insula Corfu la 7 km de centrul orasului Corfu.

Dotari camere: Toate camerele sunt dotate cu balcon. mini frigide, telefon ,aer conditionat, articole de toaleta pentru baie, baie privata cu dus, mobila de gradina,Wi-Fi gratuit, tv cu ecran plat.

Facilitati hotel: Receptie 24/7, piscina, plaja privata, gradina, televizor cu ecran plat, seif, apel de trezire (la cerere), facilitati de calcat, bar de zi, bar cu cocktail-uri, cafenea, Wi-Fi gratuit, gratar, sala de fitness, parcare privata cu valet.

Web site: https://pontikonisihotel.com/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.