Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Villa Violetta (Corfu)


Descriere

Descriere: Complet renovata in 2018, Villa Violeta este numai pentru adulti fiind formata din studiouri complet mobilate, apartamente cu unul sau doua dormitoare. De asemenea, hotelul ofera un restaurant, un bar la piscina si o piscina cu jacuzzi.

Localizare: Villa Violetta este un mic complex de apartamente intr-un cadru natural in apropiere de centrul orasului Acharavi, la aproximativ 900 m de cea mai apropiata plaja si la 60 km de aeroportul international din Corfu.

Dotari camere: Toate camerele sunt dotate cu o chicineta complet utilata, baie private cu dus, balcon sau terasa. patut pentru copii la cerere (contra cost),

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, zona TV prin cablu, gradina, Wi-fi in zonele publice, jacuzzi la piscina (contra cost), servicii de spalatorie (contra cost), schimbare lenjerie (1 data pe saptamana), camera pentru bagaje,serviciul de menajera (2 ori pe saptamana), zona de parcare, piscina, snack bar, restaurant cu terasa, sezlonguri, dus in aer liber, prosoape de piscina (contra cost), umbrele de piscina, piscina separata pentru copii (10:30-19:30), piscina (10:30-19:30).

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.