Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HAPIMAG RESORT MAS NOU

Descriere

Acest complex liniștit este situat pe terenul de golf al Clubului de Golf d'Aro și are WiFi gratuit. Complexul include o piscină interioară, o piscină în aer liber și o saună.
Localizare

Acest complex liniștit este situat pe terenul de golf al Clubului de Golf d'Aro.

Complexul oferă gratuit depozit pentru echipamentul de golf și poate aranja taxa și transferul la terenul de golf. Parcarea este disponibilă la un cost suplimentar.

Facilitati Hotel

Complexul include o piscină interioară, o piscină în aer liber și o saună. WiFi gratuit.

Restaurantul Brasa de la Mas Nou servește versiuni moderne ale mâncărurilor regionale tradiționale. De asemenea, există un bar sportiv în lounge și un bar la piscină.

Complexul oferă gratuit depozit pentru echipamentul de golf și poate aranja taxa și transferul la terenul de golf. În plus, organizează spectacole de divertisment seara și are un parc acvatic. Parcarea este disponibilă la un cost suplimentar.

Facilitati Camere

Cu balcon sau terasă, toate apartamentele de la Hapimag Mas Nou sunt dotate cu TV și au o zonă de bucătărie cu ceainic și frigider. Puteți cumpăra alimente de la supermarketul complexului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.