Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Agapi Beach Resort (Crete)


Descriere

Descriere: Agapi Beach este un resort all inclusive recomandat familiilor, fiind situat pe o frumoasa plaja de nisp din apropierea Palatului Knossos si a capitalei insulei, Heraklion.

Localizare: pe plaja de nisip din Amoudara, la 12 km de aeroport si 6 km de Heraklion.

Dotari camere: Complexul dispune de 320 de camere si bungalouri cu un design contemporan, distribuite atat in cladirea principala, pe 5 etaje, cat si in mai multe anexe. Camerele sunt mobilate in culori luminoase de vara si sunt dotate cu uscator de par, prosoape de plaja, aer conditionat, TV satelit, seif, frigider, sticla de apa minerala la sosire, balcon/terasa.

Facilitati hotel: restaurant principal, taverna ‘Akrogiali’, restaurant italian, bar, bar la piscina, bar pe plaja, disco in aer liber si teatru de vara, 3 piscine, wifi gratuit in lobby, magazin suveniruri, magazin bijuterii.

Activitati: 2 terenuri de tenis, tenis de masa, sporturi nautice, polo pe apa, volei pe plaja, club golf (contra cost), sala fitness, gimnastica, gimnastica in apa, programe animatie.

Facilitati copii: Agapi Beach este un paradis pentru cei mici, resortul avand un club pentru copii (4-12 ani), club pentru adolescenti (13-17 ani), piscina, loc de joaca, meniuri pentru copii, scaune speciale in restaurant, patuturi pentru bebelusi gratuite, baby sitting (contra cost), mini disco, program de animatie.

Tip masa: All Inclusive

Clasificarea oficiala: 4*

Web site: www.agapibeach.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie