Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anthoula Village-Analipsi


Descriere

Amplasare

Acest sat de vacanță se află la Hersonissos, in apropiere de plajă.

Dotări

Satul de vacanță oferă 34 de camere pe 2 etaje la care se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Clienților complexului le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. De asemenea, o chicinetă cu un frigider, un aragaz și un aparat pentru cafea/ceai sunt disponibile in mod standard. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. In plus, există acces la internet, un telefon și un televizor. In cameră se găsesc și papuci de casă. In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. In ce privește activitățile de petrecere a timpului liber, complexul mai oferă, pe langă partide de golf, o sală de fitness, tenis de masă și biliard, și terapii prin masaj contra cost. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o cafenea și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. Zilnic sunt servite un mic dejun și o cină.

Carduri de credit

In satul de vacanță sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie