Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aquila Atlantis Hotel (Crete)


Descriere

Descriere: Aquila Atlantis este un hotel modern si spatios de 5 stele situat in centrul Heraklionului, aproape de portul si marina capitalei, la 5 km de plaja si la 5 km de aeroport.

Dotari camere: Hotelul Aquila Atlantis dispune de 164 unitati de cazare de mai multe categorii, toate dotate cu aer conditionat, wi-fi, telefon, seif, TV satelit si canale de muzica, mini bar (cu plata), facilitati pentru facut ceai si cafea, baie cu dus sau cada, uscator de par, halat si papusi de casa, balcon (exceptand double room comfort), room service (cu plata).

Facilitati hotel: Aquila Atlantis ofera clientilor sai receptie 24 de ore, salon cu terasa, colt vizionare TV, wi-fi gratuit in toate zonele publice, 2 lifturi, camera pentru bagaje, 2 piscine (09:30-19:00), sezlonguri, prosoape pentru piscina, dusuri, parcare, sala de conferinte, schimb valutar, doctor la cerere (cu plata), prim ajutor, restaurant principal cu terasa, restaurant a la carte (cu plata), bar cu terasa. , centru SPA (cu plata), tratamente de infrumusetare si coafor cu programare (contra cost), sala fitness.

Facilitati pentru copii: Aquila Atlantis asigura paturi si scaune pentru infanti si servicii de babysitting (la cerere, cu plata).

Clasificarea oficiala: 5*

Pagina web: https://hotelatlantis.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie