Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aroma Creta


Descriere

LOCALIZARE
Este un hotel de trei stele situat in Ierapetra, la doar 250 m de Koutsounari, una dintre cele mai mari plaje cu nisip din Creta.

FACILITATI
Proprietatea pune la dispozitia oaspetilor mai multe facilitati si servicii cum ar fi: piscina exterioara, sezlonguri si umbrele (oferite gratuit oaspetilor), piscina interioara incalzita, hamam, bar la piscina, restaurant principal situat langa piscina, restaurant grecesc, gradina, zona de lounge, sala cu acces la TV, locuri de parcare, biblioteca, dar si masaj, manichiura/ pedichiura, uscator si coafura ( la cerere si contra cost).

RESTAURANT
Micul dejun delicios este servit in restaurantul principal situat langa piscina.
In cele din urma, bauturi racoritoare si gustari sunt, de asemenea, servite la barul de la piscina, intre orele 09:00 si 18:00.

CAMERE
Locatia este alcatuita din 40 de spatii de cazare de mai multe tipuri ( duble, triple, apartamente), fiecare fiind decorate cu gust si bine echipate cu facilitati moderne, dispunad de: aer conditionat, incalzire, TV prin satelit, telefon, frigider, seif, uscator de par si baie cu cada sau dus si balcon mobilat.
Camerele duble sau twin au o suparafata de aproximativ 22 mp, ofera vedere la mare sau la gradina si pot acomoda pana la 2 persoane.
Camerele triple au o suprafata de aproximativ 25 mp, ofera vedere la mare si pot acomoda pana la 3 persoane.
Camerele duble superioare au o suprafata de aproximativ 25mp, ofera vedere la mare sau la gradina si pot acomoda pana la 2 persoane.
Apartamente superioare au o suprafata de aproximativ 50 mp, oferta vedere la mare, pot acomoda pana la 4 persoane, sunt izolate fonic si dispun de chicineta si ustensile de gatit.
Apartamente deluxe cu 1 dormitor au o suprafata de aproximativ 50 mp, ofera o vedere la mare, pot acomoda pana la 4 persoane si dispun si ele de chicineta si ustensile de gatit.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.