Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă din categoria de 4 stele, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Gouves în apropiere de mare, clienții ajung în centrul localității după aproximativ 700 de m.

Dotări

În anul 2018/2019 acest hotel a fost modernizat. Clienții vor găsi 180 de camere de nefumători ce sunt împărțite pe două clădiri cu 3 etaje și cu lift. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. O cameră de bagaje, un schimb valutar și un bancomat se numără printre facilitățile hotelului. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără o bibliotecă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără asistență medicală, room-service, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Un balcon sau o terasă se găsește în majoritatea camerelor. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucurile de valoare pot fi depozitate în siguranță într-un seif pus la dispoziție contra cost. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi (gratuit). În băi se găsește un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot înota câteva lungimi de bazin în una din cele 2 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis și minigolf. Hotelul oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. tenis de masă și un joc de darts, iar contra cost o sală de fitness și biliard. La locul de cazare se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, o saună, o baie de aburi și terapii prin masaj. Programele de divertisment pentru adulți și copii contribuie la o ședere interesantă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o cafenea și un lobby bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Unitatea de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Un mic dejun continental de la bufet (și pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce dorm mai mult) motivează dimineața la trezit. Dimineața și seara clienții se servesc la bufet. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie