Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE BAY RESORT HOTEL


Descriere

Hotel cu spatii verzi frumoase, restaurante cu vederi panoramice, baruri, piscine, centru fitness, club pentru copii, centru spa, activitati sportive si programe de divertisment. Ideal pentru o vacanta de relaxare. Aceasta proprietate este la 11 minute pe jos fata de plaja. Foarte bine 8.3 Booking.com Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul se afla pe Insula Creta, statiunea Agia Pelagia, la 25 km de aeroportul Heraklion, la 23 km de centrul orasului Heraklion, oferind vedere panoramica la Marea Cretei. Locatia este foarte buna pentru vizitarea principalelor atractii turistice din zona ( 6 - 14 km ).

Facilitati Hotel

Terasa la soare, terasa, gradina, 7 piscine, umbrele si sezlonguri gratuite, baie turceasca, masaj, parcare, sala de fitness, centru spa, transfer gratuit la plaja, piscina acoperita, club pentru copii, 2 piscine penetru copii, bar si 2 snack bar-uri, 2 restaurante, facilitati pentru practicare sporturi, animatie, muzica live, show-uri de divertisment.

Facilitati Camere

Hotelul dispune de 209 camere de cazare cu suprafete cuprinse intre 23 si 55 metri patrati, dotate cu aer conditionat (individual), frigider, telefon, TV prin satelit, baie (cada / dus), uscator de par, balcon / terasa, seif (contra cost). Camerele si suitele de la Blue Bay Resort & Spa au un balcon privat mobilat cu vedere directa sau laterala la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie