Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă se află la Rethymnon, la cateva secunde de plajă.

Dotări

Locul de cazare cu aer condiționat cu un lift dispune de 50 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Locul de cazare dispune de o cameră de bagaje, de un seif, de un spațiu cu televizor, de un serviciu de transfer, de room-service, de un serviciu de spălătorie și curățătorie și de o spălătorie de tip self-service. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Pentru parcarea mașinii, clienților le stau la dispoziție un garaj și o parcare (gratuit). Datorită serviciului de inchirieri de biciclete, imprejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de incălzire creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. De asemenea, o chicinetă cu un frigider și un aparat pentru cafea/ceai sunt disponibile in mod standard. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. In plus, există un telefon, un televizor cu ecran plat și cablu TV și WiFi (gratuit). In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi.

Mancare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o cafenea și un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru intreaga zi.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie