Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Eden Rock Village este situat la aproximativ 500 de metri fata de plaja. Hotelul este, de asemenea, un bun punct de plecare pentru drumeţii pe munte. Accesibil pe jos este minunatul golf Agia Fotia, cu tavernele sale vechi, şi există conexiuni de autobuz din faţa hotelului catre alte părţi ale insulei (în funcţie de sezon).

Localizare

Accesibil pe jos este minunatul golf Agia Fotia, cu tavernele sale vechi, şi există conexiuni de autobuz din faţa hotelului catre alte părţi ale insulei (în funcţie de sezon).

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de restaurant, receptie, bar, piscina exterioara cu sectiune si pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina si pe plaja (contra cost), sauna, bistro, sala de conferinta, magazin de suveniruri, parcare si coafor, discoteca, loc de joaca, tenis de masa, biliard, volei.

Facilitati Camere

Camerele au  duș sau cadă, balcon sau terasa, TV, telefon, aer conditionat (taxa suplimentara), seif(taxa suplimentara), și frigider.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie