Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELYSIUM BOUTIQUE HOTEL


Descriere

Acesta este un hotel de lux modern situat în Analipsi, oferind o vedere magnifică asupra Marii Mediterane, o plajă de nisip turcoaz și un mediu liniștit. Aceasta zona este potrivita pentru toate tipurile de vacanță, deoarece oferă o gamă largă de opțiuni datorită locației sale perfectă. Proprietatea se afla la 1 minut distanta de plaja, iar aeroportul international din Heraklion la 20 km. Fabulos 8.4 Booking.com Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul Elysium Boutique se afla in regiunea Analipsi, la 2 km de Hersonissos, la 20 km de aeroportul internațional "Nikos Kazantzakis" din Heraklion. Distanta fata de plaja este de 1 minut. Hotelul se bucura de o locatie foarte buna, de aici se ajunge foarte usor catre multe atractii turistice din zona.

Facilitati Hotel

WiFi gratuit in zonele publice, parcare, piscina in aer liber, plaja cu prosoape, sezlonguri si umbrele ( gratuit ), spa si centru de wellness, sauna, 2 baruri, restaurant.

Facilitati Camere

Hotelul dispune de un total de 66 de camere cu suprafete cuprinse intre 20 si 36 metri patrati, dotate cu aer conditionat, incuietori electronice, TV cu ecran plat si programe prin satelit, seif, baie cu dus sau cada, uscator de par, acces gratuit la WiFi, telefon, mini frigider, ceainic.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.