Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Acest hotel liniștit și tradițional se află la 800 m de plajă, oferind o piscină în aer liber, ideală pentru soarele cald de pe insula Creta. Foarte bine 8.2 Booking.com Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul Erato este situat în localitatea Gournes Pediados, la numai 15 km la est de orașul Heraklion. Aici, oaspeții vor fi încântați de nisipul auriu şi de apele limpezi ale Mediteranei de Est.  Plaja se află la 800 m.

Facilitati Hotel

Hotel economic construit intr-un stil simplu, bar, piscina, acces la internet. Ofera o atmosfera calda si familiara.

Facilitati Camere

TV satelit, aer condiționat, duș, uscător de păr, acces gratuit la internet Wi-Fi, seif (contra cost) și balcon / terasă (cu excepția camerei single). Baby cot - pentru o taxă suplimentară.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie