Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Acest hotel este situat pe litoralul din Analipsi, în nordul insulei Creta, şi are 2 piscine și o terasă deschisă, cu șezlonguri și umbrele de soare. Acesta oferă un bar lângă piscină și snack bar. Centrul orașului Analipsi se află la aproximativ 10 minute de mers pe jos. ATENTIE!: Doar 15% din camere pot fi folosite in regim de cazare "Triple" si 10% in regim de cazare "Quadruple", astfel, rezervarile trebuie reconfirmate cu hotelul. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul este situat la 15 minute de mers pe jos de satul Analipsi si la 3 km de statiunea Hersonissos.

Facilitati Hotel

Restaurant principal, terasa, snack-bar, pool bar, mini club, teren de joaca pentru copii, sala de gimnastica de intretinere, teren de tenis, de volei si de baschet. Sezlongurile si umbrelele din jurul piscinei sunt gratuite.

Facilitati Camere

Aer conditionat, baie cu uscator de par, telefon, TV, frigider, seif, balcon sau terasa.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie