Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRECOTEL AMIRANDES EXCLUSIVE RESORT


Descriere

Situat în Gouves, în mijlocul grădinilor parfumate și a lagunelor mărginite de palmieri, Amirandes, Grecotel Exclusive Resort oferă o piscină cu apă de mare, de dimensiuni olimpice, o piscină pentru copii și un centru spa cu piscină interioară, saună și echipamente de fitness. Oaspeții pot alege între 10 restaurante și baruri de calitate superioară şi au la dispoziţie facilităţi de banchet/conferinţe și magazine de bijuterii și îmbrăcăminte. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Amirandes, Grecotel Exclusive Resort este situat la 21 km de oraşul şi portul Heraklion, iar Aeroportul Internațional Nikos Kazantzakis se află la 19 km. Celebrul sit arheologic de la Palatul Knossos este la o distanță de 23 km.

Facilitati Hotel

Restaurantul principal de la Amirandes servește preparate din bucătăria tradițională mediteraneană, alături de delicatese internaționale pentru micul dejun sau cină, iar oaspeții se pot bucura de preparate gourmet internaționale în cadrul impresionant al restaurantului Lago Di Candia. Mâncăruri italiene sunt servite la restaurantul Minotaur, cu decor unic, unde oaspeții pot admira colecția uimitoare de lucrări ceramice, realizate de Picasso. Complexul are o piscină, o lagună și un bar pe plajă.

Centrul spa Elixir Alchemy propune tratamente faciale și corporale, cu plante organice și extracte din plante aromatice din Creta, dar şi terapii ayurvedice, realizate de terapeuți indieni. Oaspeții se pot menţine în formă folosind facilitățile sportive, printre care se numără 3 terenuri de tenis iluminate şi un teren de fotbal pentru echipe de 5 jucători. Pentru cei mici sunt disponibile numeroase activități și facilități, inclusiv un loc de joacă, piscine pentru copii și un club pentru copii.

Facilitati Camere

Camerele, suitele, vilele şi bungalourile în culori discrete de la Grecotel Amirandess au ferestre din podea până în tavan și mobilier de designer. Toate camerele au aer condiționat, seif, TV cu ecran plat și minibar. Băile private au cadă, articole de toaletă gratuite, papuci și halate de baie. Unele unități oferă o piscină privată.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie