Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atlantis the Palm


Descriere

Situat pe insula Palm Jumeirah din Dubai, pe o plaja privata proprie de 800 m, hotelul de 5 stele Atlantis are vedere magnifica la Golful Arabic. Ofera un acvariu subacvatic, posibilitatea de a nota cu delfinii si un parc acvatic mare.
Localizare: Clubul de golf Emirates se afla la 3 km, iar centrul comercial Dubai Mall este situat la 20 de minute cu masina de Atlantis.
Facilitati hotel: Oaspetii pot lua masa la restaurantul Yuan, care serveste preparate traditionale din bucataria chinezeasca Sichuan ntr-un cadru modern. La restaurantul premiat Nobu puteti savura mancaruri japoneze contemporane cu influente arabe. La Atlantis The Palm Dubai veti gasi un labirint subacvatic si cel mai mare parc acvatic din Orientul Mijlociu. Parcul acvatic Aquaventure include Turnul lui Neptun si recent inauguratul Turn al lui Poseidon, cu tobogane de apa ce ofera o experienta palpitanta. Tot aici exista un loc de joaca n apa pentru oaspetii mai tineri si o plaja privata cu nisip auriu. Piscina mare este nconjurata de sezlonguri si palmieri. Oaspetii pot beneficia de un centru spa complet care ofera tratamente faciale si corporale, precum si de o sala de sport unde sunt disponibili antrenori de fitness personali. Alte facilitati: teren de tenis, teren de golf (la maxim 3 km), tenis de masa, windsurfing, scufundari, snorkelling, facilitati de sporturi nautice (la unitatea de cazare), aqua park, sauna, sala de fitness, spa & centru de wellness, masaj, zona de plaja privata, pe litoral, camera de jocuri, teren de joaca pentru copii, club de noapte/DJ, club pentru copii, divertisment de seara, Internet wireless disponibil n ntregul hotel (cu plata).
Dotari camera: Toate camerele au un decor n stil arab si includ paturi mari. Fiecare beneficiaza de un balcon cu vedere panoramica la oras sau la Golful Arabic. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cada/dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, telefon, radio, video, seif (cu plata), aer conditionat, fier de calcat, birou, facilitati de calcat , zona de relaxare, minibar (cu plata).
Website: www.atlantisthepalm.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.