Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AVANI HOTEL(ex. MOVENPICK DEIRA)


Descriere

Hotelul AVANI Deira Dubai este situat în zona originală, cu cea mai mare diversitate culturală din Dubai, la doar 10 minute de cartierul central de afaceri și la 4 km de aeroportul internațional din Dubai și de souk-urile renumite de aur și mirodenii. Stația de metrou Abu Baker este situată convenabil lângă proprietate, iar hotelul este bine plasat pentru ca oaspeții să poată explora străzile șerpuitoare vibrante din Deira și din zona istorică Creek, unde pot găsi taxiuri locale de apă "Abra". Oaspeții beneficiază de acces gratuit la conexiunea WiFi în întreaga proprietate. Booking.com 8/10

Localizare:
Situat la 4 km de aeroportul internațional din Dubai și de souk-urile renumite de aur și mirodenii. Stația de metrou Abu Baker este situată convenabil lângă proprietate, iar hotelul este bine plasat pentru ca oaspeții să poată explora străzile șerpuitoare vibrante din Deira și din zona istorică Creek, unde pot găsi taxiuri locale de apă "Abra".

Facilitati hotel:
La restaurantul unde se poate lua masa pe tot parcursul zilei este oferit în fiecare zi un mic dejun tip bufet. Oaspeții pot lua masa sau se pot relaxa și la localul Spectators.Oaspeții beneficiază de acces la sala de gimnastică dotată cu echipament de ultimă generație de la AVANI și la piscina amplasată pe acoperiș, disponibilă pe tot parcursul anului.Acest hotel este situat în zona animată Deira din Dubai. Aeroportul internaţional din Dubai, Dubai Creek şi souk-urile se află la mai puţin de 10 minute cu maşina. La complexul de afaceri Dubai World Trade Centre şi la centrul comercial Dubai Mall se poate ajunge cu mașina în 20 de minute.

Facilitati camere:
Camerele Hotelului AVANI Deira Dubai oferă lumină naturală și dotări moderne, precum TV cu ecran plat, iPod docking station și seif. Includ și facilități pentru prepararea de ceai/cafea. Suitele oferă o cameră de zi, acces gratuit la lounge-ul executive. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.